Garnholder

Vejledning til garnholdere i de lokale grupper i Seriøst strik for sjov.

At være garnholder er ikke så lille en opgave som de andre deltagere måske tror. Det er faktisk et ansvar, der kræver noget. Men du er meget vigtig i den opbygning vi har i Seriøst strik for sjov. Tak for det!

Man kan godt give garnholderposten videre til en anden i gruppen, hvis man kører lidt sur i det, eller bede en anden om at være medhjælper.

Lokaler
Som garnholder står man for at finde det rigtige sted at være, eller at blive hvor gruppen hører til i forvejen.

Eventuel betaling af lokale skal sendes til kasseren, som på nuværende er Lene Lykkegaard Hansen, Skriv til foreningen, og skriv til kassereren. Strikforsjovmail@gmail.com

Mails
Når man er medlem i Seriøst strik for sjov, er man hovedsageligt tilknyttet en lokalgruppe, men man er velkommen til at besøge alle lokalgrupper, hvis man har lyst eller gerne vil lære en teknik der bliver undervist i. Derfor skal garnholderen sende en mail ud hver måned og fortælle om månedens strikkeaften, med detaljer, så andre kan tage det med de skal bruge.

Det foregår sådan:

Log ind på gmailen, strikforsjovmail@gmail.com. Man behøver ikke at have en gmail, for at logge ind. Du kan google ”gmail” og så skrive vores mailadresse ind og koden: (få den ved at skrive til foreningen)

Når du skal sende en mail, trykker du på ”skriv”, så kommer der en mailform op. Det næste trin er meget vigtigt! Du klikker på ”Bcc” ude til højre på linien ”til” som betyder noget med Blind. Det er så alle mailadresser ikke kommer ud til alle medlemmer.

Derefter begynder du at skrive ud for Bcc: medlemmer 2017 (eller hvad årstal man nu er i)

Så er du klar til at skrive en mail. Ved problemer så skriv en mail til foreningen.

Nye medlemmer
Når nye vil være medlemmer, skal de gå ind på hjemmesiden under medlemmer og følge proceduren derindefra. Man må komme på besøg en enkelt gang før man beslutter sig. Husk at betalingen halveres efter sommer, og ny opkrævning kommer til januar. Gå gerne selv ind og læs på hjemmesiden hvordan det foregår.

Det er meget vigtigt at der foruden indbetaling også bliver sendt en mail med navn, adresse m.m. til foreningen.

Halvårsplan og hjemmesiden
Der skal lægges en halvårsplan for gruppen ind på hjemmesiden. Tag en snak med din gruppe, i god tid, så de kan hjælpe med forslag. Send så planen til webmosteren Inger Skjærbæk. (send til foreningen, og skriv ”til webmoster” i emnefeltet. )

Send også gerne andre ting der kan være relevante for hjemmesiden, så den holdes i gang, det kan være billeder eller beskrivelser af noget I har oplevet som gruppe.

Medlemskort
Vi er gået væk fra at have medlemskort, men alle medlemmer får et medlemsnummer som de skal bruge ved indbetalinger og tilmeldinger. Husk også at skrive hvad indbetalingen er til.

Gruppeaften
Lad os hjælpe hinanden i grupperne til at blive gode til at tage imod nye medlemmer. Der er folk der har meldt sig ud igen, fordi der over flere aftener, ikke var nogen der hilste på dem. Det kan godt være lidt svært at overskue om nogen er nye, eller bare rigtigt længe siden de var der sidst, så det er en god idé at starte aftenen med at byde velkommen, og spørge om der er nogen nye med. Man kan forklare lidt om foreningen og sin egen gruppes struktur.

Bestyrelsen
Bestyrelsen mødes ca. 4 gange om året, og prøver at lægge mødet på en strikkeaften i en lokalgruppe, for at komme rundt til de forskellige grupper. Vi mødes 1½ time inden, og garnholdere der ikke er med i bestyrelsen, er velkomne til at deltage. Vi har måske også brug for lidt hjælp til noget spiseligt, så måske spørger vi om du kan bestille noget let og rimeligt billigt at spise, som foreningen selvfølgelig betaler.

 

 

Reklamer