Generalforsamling 2020

Nu kan vi mødes med forsigtighed igen og strikke, inspirere og snakke, så strikkeaftenerne kan starte igen til august, ligesom vi skal have afholdt vores generalforsamling.

AFLYST!

Indkaldelse til generalforsamling i Seriøst strik for sjov

Fredag den 21. august kl. 17.00 til 21.00 i Medborgerhuset, Bindslev plads, Silkeborg.

 

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Der kan sendes forslag til vedtægtsændring indtil den 7. august til bestyrelsen.

 

Der serveres let aftensmad/ sandwich efter generalforsamlingen, kaffe / the og kage, mens vi hører Anette Ravn fortælle om sin tur til Boston med dobbelt strik.

Dobbelt strik – Dobbelt glæde – Dobbelt arbejde – Dobbelt udfordring!

Om Anettes strikkerejse til Boston, hvor hun havde fået Alasdair Post-Quinn (www.double-knitting.com) til at lave alle sine 9 workshops i løbet af 8 dage.

 

Tilmelding til generalforsamling senest den 7. august på grund af maden.

 

Der er kommet et forslag fra Viborg gruppen:

Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes én gang årligt inden 15. maj.

Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling indkaldes med mindst 4 ugers varsel og afholdes en gang årligt inden 15. maj.

Næste års udstillingsemne drøftes og besluttes. Forslag må meget gerne sendes inden generalforsamlingen til bestyrelsen.

Dette års strik til udstillingen tages med til generalforsamlingen og afleveres der. Udstillingen starter på Vester Palsgaard skovmuseum, datoen for opsætning- fernisering kommer på plads inden længe. Næste udstillingssted er ikke på plads, da der ikke er lavet flere aftaler på grund af corona.