Fælles sommer tur

Fælles sommer arrangement.

Kære medlemmer.

I en lille båd der vipper, sidder vi og strikker

Den 26. august har vi reserveret 40 pladser på båden Turisten, til at sejle os fra Ry til Himmelbjerget. 

Afgang fra Ry er klokken 10.30, ombordstigning klokken 10.15, så vi mødes klokken 10 ved Restaurant Lakeside, Skimminghøj 2.

Parker overfor Kvickly, ubegrænset P tid.

Sejlturen tager 50 min til anløb ved ”Himmelbjerget”.  Her tænker vi at gå turen op til Himmelbjerget og ligeledes ned igen, nyder turen, naturen, udsigten med masser af snak, strik og godt humør.

I boderne, på toppen er der mulighed for køb af mad, is, den obligatoriske Himmelbjergstok J med mere. Eller nyde medbragt mad og drikke.

Vi sejler med Turisten tilbage til Ry kl. 13.45

Arrangementet er gratis for medlemmer

TILMELDING er nødvendigt

senest den 1. august 2018  til strikforsjovmail@gmail.com

att. Mariann – sommerudflugt

Medbring strikketøj, godt humør og evt. mad og drikkevarer.

Mange sommerhilsner fra Mariann Jensen (formand) og bestyrelse.

Info om Turisten:

“Turisten” har den karakteristiske form, som de andre mindre motorbåde i Hjejleflåden. Den er indrettet til 42 spisende gæster og der er et lille toilet foran i båden. Der er kun et mindre varmeanlæg i båden, så den kan ikke varmes op på de helt kolde dage. Men en varm trøje gør jo underværker på en kølig dag eller aften. “Turisten” bruges både til rutesejladsen fra Ry via Laven til Himmelbjerget og til chartersejladser.

Du kan se meget mere om bådens indretning og du kan gå på opdagelse her. Længere nede på siden kan du læse mere om “Turistens” historie.

Forfriskninger ombord

Nyd en dampende varm kop kaffe og lidt sødt mens den smukke natur glider stille forbi. Eller hvad med en kold øl? Ombord kan du købe de helt unikke Hjejle-øl, som er en klassisk ale. Den er brygget lokalt af Grauballe Bryghus efter gamle traditioner, sådan som man bryggede øl for 150 år siden. På den måde passer den perfekt til sejlturen i de historiske skibe.

Den populære Hjejle-øl er en af vores Hjejle Specials, som er til salg på turene.

Du er også velkommen til at nyde mad og drikke, du selv har taget med. Dog kan vi ikke love dig, at du får et bord at sidde ved ombord på båden.