Modelkonkurrence Karen Noe 2018

 Invitation til modelkonkurrence samarbejde med Karen Noe.

(og den er KUN for medlemmer af Seriøst strik… for sjov”!)

Design noget ”Smukt til hals og skuldre” i Karen Noes eksklusive ”Toscana” håndfarvede garn, der er en blanding af hør og bomuld. Og sæt evt. lidt ”Star-Dust Metallic” garn” til.

Opgaven: Du skal designe en ny unik model i Toscana og strikke noget smukt til hals, skuldre og lign. Som en dejlig pynt til en sommeraften eller lidt lunt om hals/nakke en sensommerdag.

Præmier. De 3 bedste modeller præmieres med 700,-, 400,- og 200,- kr. valgfrit garn hos Karen.

            Rammer og vilkår: Du må bruge mellem 2- og 4 bundter af Toscana garnet (og evt. lidt af StarDust metallic.) Garnet til din model køber du på Karen Noes webshop.( https://karen-noe.dk/product/toscana )

Derefter strikker du din model, sender den med en kopi af kvittering for garnmaterialet til Karen og så refunderes din udgift.

 

Karen udvælger i samarbejde med en dommer de 3 modeller, der præmieres. Hun får retten til at vise modellerne på sin hjemmeside/ Facebook-side og til at udstille dem på sin stand på TexStil messen i Vejle i august 2018 og evt. andet sted. Og hun vælger nogle modeller, som hun efterfølgende må lave opskrift til og får strikket op, så du kan få din egen model tilbage. (Mon ikke det bliver vinderne?)

 

Tidsfrist: Du kan tilmelde dig senest 1. marts på mail til Hanne@designstrik.dk .

Det færdige arbejde skal være Karen Noe i hænde senest 1. juni i år, og derefter refunderer Karen din udgift. (Husk at vedlægge en svarkuvert med dit telefonnummer uden på kuverten, og inden i kuverten en seddel med navn, din adresse og oplysning om bank og kontonummer. Og HUSK at sætte navn/initialer på din model.

 

Modellen kan du altså få igen efter endt messe.. Vi finder en måde at få dem leveret retur, evt. via lokalgrupperne til dig.

Med håb om fin tilslutning, Karen og Hanne

Sendt din model til: Karen- Noe Design, Ølholm Bygade 3, 7160 Tørring 

 

Reklamer