Årets udstillingstema 2018

”Snørklede snoninger i grønt”

 Den grønne farve står for foråret, for håbet og – hvis den nærmer sig en er gullig grøn farve: for misundelse. Og den hører jo til begreber som grønsager og talemåder som ”på den grønne gren” mm.

Snoninger, giver volumen og struktur i en strikket flade, og når de skal være snørklede er de nærmest det modsatte af ”regelmæssige, snorlige og forudsigelige”.

Dit udstillingsarbejde skal indeholde begge elementer: grøn og snørklede snoninger.

Dvs. at du skal bruge den grønne farve på hovedparten af dit arbejde, altså mere end 50%, og arbejdets overflade skal have snoninger, der er snørklede. Om de er i partier eller over hele overfladen er dit valg.

Du kan strikke den genstand, du selv ønsker:

billede
skulptur
tekstilinstallation
boligtekstil
smykke
kostume
tøj

Lad fantasien blomstre ud over det hele…. Så bliver det meget sjovere at strikke og at se på.
(Men undlad alt for små dele… vi har desværre været ude for at en gensand er forsvundet/ stjålet)

Ethvert udstillingsprojekt/ hver genstand skal mærkes tydeligt med dit navn og din lokalgruppe, og mærket skal placeres inden i genstanden, så det ikke kan ”forsvinde” undervejs i udstillingsarbejdet. (Det er så ærgerligt, hvis en genstand skal cykle rundt i grupperne bagefter, før den finder sin ejermand).

Alle genstande samles efter den sidste udstillingsperiode og afleveres til kontaktpersonerne for lokalgrupperne, – derfor skal lokalgruppen nævnes i mærkesedlen inden i genstanden.

 

Bindende tilmelding m/ foreløbig beskrivelse af projektet:         1. december 2017  
(Tilmeldingsperson/mail udmeldes efter ferien)

Færdig tekst m/ navn, evt. inspirationskilde (max. 500 anslag), og lokalgruppe sendes:                                                                                              senest 1. februar 2018

Seneste aflevering af færdige projekter (sted udmeldes senere):               1. marts 2018  

Se oplægget til udstillingstema 2017 som pdf.

Bestyrelsen og Udstillingsudvalget i ”Seriøst strik… for sjov”.

Reklamer